Filippetti F78

Luxus Belső Terek

A hajónak kifejezetten tágas belső elrendezése van, amely magában foglal több, saját fürdőszobás hálószobát, valamint luxus társalgókat és étkezőket. A belső terek magas minőségű anyagokkal vannak burkolva, beleértve a prémium bőrbútorokat és csúcsminőségű konyhatechnikát, ami kiemelkedő kényelmet és eleganciát biztosít.

Testreszabhatóság

A testreszabási lehetőségek közé tartozik a különböző belső és külső kivitelezési opciók, mint a különféle fa- és márványburkolatok, valamint a modern hang- és videórendszerek. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a hajót saját stílusuknak megfelelően alakítsák ki.

Erőteljes Motorválaszték

A Filippetti F78 erőteljes motorválasztékot kínál, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a hajó teljesítményét saját igényeikhez igazítsák. A különböző motoropciók között megtalálhatók a nagy teljesítményű dízelmotorok, amelyek kiváló sebességet és hatékonyságot biztosítanak hosszú távú tengeri utazások során.

A 2021-es Filippetti F78 egy luxus motorjacht, amely az olasz Filippetti Yacht gyártmányához tartozik. Ez a modell különösen azok számára készült, akik az eleganciát és a teljesítményt keresik a tengeri utazáshoz. A Filippetti F78 hossza körülbelül 24 méter (78 láb), amely tökéletes egyensúlyt képez a tágas belső terek és a hatékony navigációs képességek között.

A hajó tervezésében a luxus és a kényelem áll előtérben, magában foglalva több hálószobát, mindegyikhez saját fürdőszobával, valamint tágas társalgókat és étkezőket mind az alsó fedélzeten, mind a flybridge-en. A modern technológiák és a kifinomult belső dizájn elemei, mint a prémium bőrbútorok és a csúcsminőségű konyhatechnika, biztosítják az utasok kényelmét és a kellemes időtöltést.

Technikailag a Filippetti F78 több motorváltozattal is elérhető, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy a hajó teljesítményét saját igényeikhez igazítsák. Ezek a motorok általában nagy teljesítményű dízelek, amelyek kiemelkedő sebességet és hatékonyságot biztosítanak hosszú távú utazások során.

A Filippetti Yacht híres arról, hogy testreszabási lehetőségeket kínál, így a vásárlók személyre szabhatják a hajójukat számos külső és belső befejezési lehetőséggel, beleértve a különböző fa és márvány burkolatokat, valamint a hang- és videó rendszereket. Ez a hajó ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének stílusosan és kényelmesen felfedezni a tengereket.

Kapcsolat

Készen állsz, hogy megvalósítsd álmaidat egy luxusjárművel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és fedezd fel, hogyan tehetjük álmaidat valósággá